Drazí milovníci muffinů

 

Drazí milovníci muffinů…

… když jsem upekla svůj první muffin, věděla jsem, že láska k těmhle malým dortíkům, bude navždy mou součástí.

Kromě různých košíčků a zdobítek jsem si začala nakupovat i věci, které byly muffiny nebo cupcaky zdobené a které se jich prostě nějak týkaly. V té době jsem si také pořídila štěně a při výběru jména se mi Mufin zdál jako ideální výběr (nevypadá tak, ale jeho psí pohled je stejně sladký!).

Postupem času jsem rozvíjela nápad, že bych se mohla podělit o tuhle radost z muffinů i s ostatními. Myšlenka založit si obchod s věcmi, které mě samotnou baví, mne opanovala a tak jsem se rozhodla jednat. Když se konečně sešla ta správná konstelace času a peněz na vývoj eshopu, s pomocí mého dobrého kamaráda jsem zprovoznila svůj web.

Začala jsem s nabídkou věcí na pečení a zdobení, různýma maličkostma s tématem muffinů a cupcaků, ale pak mě napadlo využít zručnost naší rodiny v šití a vznikla tak první volánková a barevná zástěra. V tuhle chvíli máme v nabídce tři typy zástěr, a protože jsou jedním z nejoblíbenějších výrobků na našem eshopu, rozhodly jsme se jejich nabídku rozšířit a ještě přidat další nové ručně šité výrobky. Můžete se na ně těšit během následujících týdnů a třeba si něco mufinkového pořídit i k vánocům :)

Tak se mějte sladce a zase příště

Mufin & Mufinka

IMAG0830